آموزش نصب وردپرس در ساب فولدر
نصب وردپرس در ساب فولدر و ساب دامین این امکان را برای وبسایت شما فرام میکنه که علاوه بر دامنه اصلی در یک ساب دامنه و یا ساب فولدر از وردپرس برای بخش دیگری از سایت مثل وبلاگ و یا فروشگاه استفاده کنید. عموما برخی از سایتها که معمولا هم شرکتی هستند برای دامنه اصلی خودشون از یک قالب ساده HTML استفاده کرده و سپس برای بخش وبلاگ یا فروشگاه ترجیح میدهند از وردپرس استفاده کنند. استفاده از وبلاگ، فروشگاه یا هر گزینه دیگری که قصد دارید از وردپرس برای سایت استفاده کنید دو حالت خواهد داشت.
- حالت اول: وردپرس را در یک پوشه از هاست نصب میکنید و این وردپرس در همان آدرس پوشه در دسترس خواهد بود. مثل webmasterwp.ir/blog
- حالت دوم: وردپرس را در یک پوشه نصب میکنید، سپس از طریق بخش ساب دامین هاست یک ساب دامنه برای این پوشه در نظر میگیرید تا وردپرس نصب شده در یک زیر دامنه در دسترس باشد. مثل blog.webmasterwp.ir
در این آموزش از وبمستر وردپرس قصد دارم به نحوه نصب وردپرس روی ساب دامین cpanel بپردازم که با استفاده از این آموزش میتونید در یک هاست از چندین وردپرس استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که استفاده از چند وردپرس در یک هاست بستگی به این داره که میزبان هاست شما امکان استفاده از چند دیتابیس را به شما داده باشد. برای این منظور میتونید از مقاله مقایسه بهترین شرکتهای ارائه دهنده هاست وردپرس استفاده کنید.
مقایسه نصب وردپرس در پوشه و ساب دامنه
همونطور که در بالا دیدید امکان استفاده از چند وردپرس در یک هاست به دو صورت ساب فولدر(پوشه) یا ساب دامین(زیر دامنه) در دسترس خواهد بود که موتورهای جستجو برای هر یک از این گزینهها رفتار متفاوتی را دارند. بنابراین این سوال به وجود میاد که سئو ساب دامنه بهتر است یا سئو ساب فولدر؟!
در پاسخ به این سوال باید گفت که، موتورهای جستجو سایتی که با ساب دامنهای مثل https://blog.webmasterwp.ir را به عنوان یک سایت جدا و دامنه کاملا جدا در نظر خواهند گرفت. بنابراین رتبه بندی در ساب دامنه از دامنه اصلی کاملا جدا بوده و استفاده از ساب دامنه منوط به اینکه بگوییم چون روی این دامنه قرار دارد میتواند در رتبه و سئو تاثیر گذار باشد طبق آخرین الگوریتمهای گوگل اینطور نیست.
اما در حالتی که از پوشه یا ساب فولدر مثل https://webmasterwp.ir/blog استفاده کنید این پوشه جزیی از دامنه اصلی سایت در نظر گرفته شده و اعتباری از دامنه اصلی نیز برای آن ارسال خواهد شد. بنابراین میتوان گفت نصب وردپرس در ساب فولدر به دلیل اینکه در دامنه ریشه نفوذ دارند گزینه بهتری خواهد بود.
نحوه نصب وردپرس در ساب فولدر
به منظور نصب وردپرس در ساب فولدر یا پوشه جدا در هاست به صورت کلی باید مراحل زیر را به ترتیب طی کنید. کلیه این مراحل همان چیزی هستند که در آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل و آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین این مراحل را طی کردیم. با این تفاوت که برای نصب وردپرس در ساب دایرکتوری کافی است به جای آپلود وردپرس در روت اصلی هاست آن را در پوشه جدا آپلود کنیم و در نهایت هنگام نصب نیز به آدرس پوشه ساخته شده مراجعه کنیم.
- ساخت ساب فولدر در هاست
- دانلود وردپرس و آپلود ان در پوشه ساخته شده و خارج کردن از حالت فشرده
- ساخت پایگاه داده وردپرس
- نصب وردپرس در ساب فولدر
توجه داشته باشید که، در این آموزش به نحوه نصب وردپرس در ساب فولدر میپردازیم اما اگر قصد استفاده از وردپرس روی ساب دامنه را داشتید کافی است ابتدا ساب دامنه خود را برای پوشهای که در هاست در نظر گرفتید تعیین کرده و در مرحله آخر یعنی هنگام نصب وردپرس به آدرس این ساب دامنه برای نصب وردپرس مراجعه کنید. در آموزش بعدی به نحوه نصب وردپرس در ساب دامنه خواهیم پرداخت.
مرحله اول: ساخت ساب فولدر یا پوشه در هاست
برای این منظور وارد هاست خود شده و مشابه تصویر زیر روی گزینه File Manager کلیک کنید تا به مسیر مدیریت فایلها در هاست هدایت شوید. سپس در مسیری که قصد استفاده از وردپرس را دارید باید یک پوشه جدید در هاست بسازید. در اینجا چون قصد نصب وردپرس در پوشه را داریم باید یک پوشه جدید با نام دلخواه در مسیر public_html بسازیم.
برای ساخت پوشه جدید در هاست مشابه تصویر از منوی بالا روی گزینه Folder+ کلیک کنید تا پنجره زیر باز شده و سپس نام پوشه دلخواه را وارد کرده و در نهایت روی دکمه Create New Folder کلیک کنید.
در اینجا من قصد دارم وردپرس را در مسیر webmasterwp.ir/blog نصب کنم، بنابراین نام پوشه را blog انتخاب میکنم. پس هنگام ساخت پوشه دقت داشته باشید که نام پوشه را به درستی وارد کنید که بعد از نصب وردپرس مجددا مجبور به تغییر تنظیمات در آن نباشید.
مرحله دوم: آپلود وردپرس در هاست و خروج از حالت فشرده
در این مرحله باید آخرین نسخه وردپرس را از سایت رسمی آن دانلود کرده و در پوشه ساخته شده از حالت فشرده خارج کنید.بنابراین به آدرس fa.wordpress.org مراجعه کرده و مشابه تصویر زیر روی دکمه دریافت وردپرس کلیک کنید.
توجه داشته باشید که، حتما وردپرس را از همین آدرس دانلود کنید. در غیر این صورت اگر وردپرس را از منابع دیگری دانلود کنید هیچگونه تضمینی برای امنیت آن وجود نخواهد داشت. چرا که در این حالت به راحتی میتوان با وارد کردن کدهای مخرب بر روی سایت کنترل کاملی داشت و همین مسئله باعث به خطر افتادن امنیت در وردپرس خواهد شد. تنها سایتهای مورد تایید به جز این آدرس وبسایتهای wp-persian.com و wp-parsi.com هستند.
در این مرحله اسکریپت وردپرس شروع به دانلود شدن خواهد کرد. بعد از اینکه فایل ZIP. وردپرس را به صورت کامل دریافت کردید به صفحه public_html در هاست خود برگردید و وارد پوشه ساخته شده در هاست شوید. سپس مشابه تصویر زیر در بالای صفحه روی دکمه آپلود کلیک کنید.
با کلیک روی دکمه Upload وارد صفحه زیر خواهید شد که میتوانید وردپرس را که با فرمت ZIP. دانلود کردید از این بخش در پوشه ساب فولدر هاست خود آپلود کنید. برای آپلود فایل در هاست سی پنل کافی است روی دکمه Select File کلیک کنید تا پنجره انتخاب فایل از کامپیوتر شما باز شده و در نهایت بعد از انتخاب فایل منتظر بمانید تا در هاست آپلود شود.
حالا در این مرحله فایل وردپرس که با فرمت zip. بود روی هاست آپلود شده و با مراجعه به مسیر /public_html/blog/ به آن دسترسی دارید. در این مرحله باید فایل را از حالت فشرده خارج کنید تا محتویات داخل فایل زیپ از آن خارج شوند. بنابراین روی فایل zip آپلود شده راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید.
بعد از کلیک کردن روی دکمه Extract پنجره زیر نمایش داده شده و مسیری که قصد دارید وردپرس در آن از حالت زیپ خارج شود قابل انتخاب است. در این مرحله هیچ گزینهای را تغییر ندهید و فقط روی دکمه Extract File کلیک کرده و منتظر بمانید تا فایلهای وردپرس از حالت فشرده خارج شوند.
در نهایت بعد از اینکه فایلهای وردپرس از حالت فشرده خارج شدند یک پوشه در مسیر /public_html/blog/ با نام wordpress اضافه خواهد شد که فایلهای وردپرس در این پوشه قرار دارند.
برای اینکه اقدام به نصب وردپرس در ساب فولدر بکنید لازم است فایلهای درون پوشه wordpress را به مسیر /public_html/blog/ منتقل کنید. بنابراین به پوشه wordpress مراجعه کرده و روی گزینه Select All کلیک کنید تا کلیه فایلها و پوشهها انتخاب شوند. سپس راست کلیک کرده و گزینه Move را برای انتقال به پوشه ساخته شده انتخاب کنید.
در این مرحله پنجرهای نمایش داده خواهد شد که در آن باید مسیر پوشه ساخته شده در هاست برای نصب وردپرس در ساب فولدر را برای انتقال فایلها انتخاب کنید. بنابراین عبارت wordpress را پاک کنید و فقط /public_html/blog/ را برای مسیری که باید فایلها منتقل شوند باقی بگذارید. در نهایت روی دکمه Move File کلیک کنید تا فایلها منتقل شوند.
مرحله سوم: ساخت پایگاه داده در وردپرس
برای ساخت دیتابیس در هاست سی پنل به مسیر اصلی هاست خود که در آدرس webmasterwp.ir:2082 بود برگردید و سپس مشابه تصویر زیر برای ساخت دیتابیس در هاست سی پنل در بخش DATABASE روی گزینه MYSQL Database Wizard کلیک کنید.
با کلیک روی این گزینه به صفحه ساخت دیتابیس در هاست سی پنل هدایت میشوید. در این مرحله ابتدا یک نام برای دیتابیس خود ایجاد کنید. در اینجا ما از نام topsima برای دیتابیس خود استفاده میکنیم.
بعد از اینکه یک نام دلخواه برای دیتابیس خود انتخاب کردید روی دکمه Next Step کلیک کنید تا در مرحله بعد نام کاربری دیتابیس را وارد کنید. در این مرحله نیز درست مانند مرحله قبل کافی است یک نام دلخواه برای نام کاربری دیتابیس خود انتخاب کنید.
پیشنهاد میکنم برای افزایش امنیت بیشتر از یک نام متفاوت و جدا از نام پایگاه داده برای نام کاربری دیتابیس وردپرس استفاده کنید. چرا که در صورتی که اطلاعات دیتابیس وردپرس در اختیار دیگران قرار گیرد قادر به سوء استفاده از آن خواهند بود.
در این مرحله حالا همانطور که در تصویر میبینید فیلدهای مربوط به ساخت دیتابیس وردپرس در هاست سی پنل را مشابه نمونه تکمیل کنید. ابتدا در فیلد Username نام کاربری دلخواه خود را برای دیتابیس وارد کنید و سپس در فیلد Password یک رمز عبور قوی که متشکل از اعداد، حروف و کاراکترهای خاص میباشد را وارد کنید و در نهایت یک بار دیگر رمز انتخابی را در فیلد password again وارد کنید. بعد از اینکه میزان قوی بودن رمز از بخش Strength مشخص شد روی دکمه Create User کلیک کنید.
در نهایت مانند تصویر بالا برای اینکه دیتابیس وردپرس و کاربری که برای دیتابیس در نظر گرفته شده است به هم متصل شوند ابتدا روی گزینه ALL PRIVILEGES کلیک کنید تا همه گزینهها انتخاب شوند و در نهایت روی Next Step کلیک کنید. در این مرحله کار ساخت دیتابیس در وردپرس به پایان رسیده و حال میتوانید شروع به نصب وردپرس روی هاست ساب فولدر بکنید.
مرحله چهارم: نصب وردپرس در ساب فولدر
تا این مرحله دیتابیس وردپرس نیز ساخته شده است و در ادامه برای نصب وردپرس در ساب دایرکتوری باید به آدرس پوشه ساخته شده روی دامنه خودتون مراجعه کنید. بنابراین به آدرس webmasterwp.ir/blog مراجعه کنید تا صفحه زیر برای شما نمایش داده شود.
در این مرحله توضیحاتی در رابطه با نحوه نصب وردپرس داده شده است که برای شروع نصب باید روی دکمه بزن بریم! کلیک کنید تا به مرحله وارد کردن اطلاعات دیتابیس هدایت شوید.
در این مرحله از مراحل نصب وردپرس روی ساب فولدر باید اطلاعات دیتابیس خود را که در مراحل قبل اقدام به ساخت دیتابیس در هاست سی پنل کردید در این گزینهها وارد کنید.
نام پایگاه داده: در این بخش باید نام پایگاه داده ساخته شده را وارد کنید. در مرحله ساخت دیتابیس وردپرس در هاست سی پنل من از نام topsima_topsima برای نام پایگاه داده استفاده کردم، بنابراین باید همین نام را در نام پایگاه داده وارد کنم. شما هم هر نامی که برای پایگاه داده و دیتابیس وردپرس خود انتخاب کردید را باید در این فیلد وارد کنید.
نام کاربری: در این فیلد هم باید نام کاربر پایگاه داده وردپرس که در هنگام ساخت دیتابیس وردپرس در هاست ایجاد کردیم را وارد کرد. برای نام کاربری دیتابیس وردپرس من از topsima_topuser انتخاب کردم که باید در این فیلد همین نام کاربری را وارد کرد. شما هم هر نامی که برای نام کاربری دیتابیس وردپرس خود انتخاب کردید را وارد کنید. همانطور که در هنگام ساخت دیتابیس گفتم دقت کنید نام پایگاه داده و نام کاربری پایگاه داده یکی نباشند تا دیتابیس شما از امنیت بالاتری برخوردار باشد.
رمز: در این فیلد هم رمزی که برای پایگاه داده وردپرس انتخاب کردید را وارد کنید. برای رمز پایگاه وردپرس هم همانطور که در هنگام ساخت دیتابیس ذکر شد سعی کنید از رمزی که متشکل از اعداد، حروف و کاراکترهای خاص است استفاده کنید تا امنیت بیشتری داشته باشد. اگر هم تا اینجای کار رمز ضعیفی انتخاب کردید قبل از نصب کامل وردپرس همینجا دست نگه داشته و اقدام به تغییر رمز دیتابیس در هاست سی پنل بکنید.
میزبان پایگاه داده: این فیلد را با همین نام که قرار دارد باقی گذاشته و هیچ تغییری در آن ایجاد نکنید.
پیشوند جدول: هر سایت دارای یک پایگاه داده است که اطلاعات سایت در این پایگاه داده ذخیره شده و با ایجاد ارتباطی که بین پایگاه داده و فایلهای موجود در هاست که شامل تصاویر، ویدئو و انواع فایلهای چندرسانهای است یک سایت به ما نمایش داده میشود. از سوی دیگر اطلاعات موجود در دیتابیس که شامل مطالب، دستهبندی، تنظیمات و… هستند هم در دیتابیس ذخیره میشوند که در این صورت این اطلاعات از دیتابیس نیز لود شده و در نهایت یک سایت برای ما بارگزاری میشود.
حال وردپرس برای اینکه از سرقت اطلاعات دیتابیس جلوگیری کند از پیشوند جداول استفاده کرده است تا برای دسترسی به دیتابیس وردپرس یک مرحله این امنیت را افزایش دهد. در حالت عادی این پیشوند روی _wp قرار دارد اما برای اینکه امنیت پایگاه داده وردپرس بیشتر شود پیشنهاد میکنم حتما از یک پیشوند دلخواه برای پایگاه داده وردپرس استفاده کنید. در اینجا من از پیشوند _tp استفاده کردم که در این صورت کلیه جداول موجود در دیتابیس با پیشوند _tp شروع خواهند شد.
اگر از مدت نصب وردپرس در سایت شما زمان زیادی میگذرد و همچنان از پیشوند جدول پیشفرض وردپرس استفاده میکنید نگران نباشید، با استفاده از روشهایی که وجود دارد میتوانید هر زمان که نیاز داشتید اقدام به تغییر پیشوند جداول در وردپرس کنید.
در نهایت بعد از اینکه فیلدهای بالا را تکمیل کردید روی دکمه فرستادن کلیک کنید تا به مرحله بعد هدایت شوید. در این مرحله اطلاعات دیتابیس بررسی میشوند و اگر همه آنها را به درستی وارد کرده باشید مشابه تصویر زیر این پیغام نمایش داده خواهد شد که باید روی دکمه راهاندازی نصب کلیک کنید.
با کلیک روی راهاندازی وردپرس به مرحله بعد هدایت خواهید شد که در این مرحله باید اطلاعات وردپرس همچون نام سایت، نام کاربری مدیر سایت، ایمیل مدیر سایت، رمز و… را وارد کنید که در تصویر زیر مشاهده میکنید.
عنوان سایت: در این فیلد عنوان سایت را وارد کنید. این عنوان همان Title سایت است که با مراجعه به صفحه اصلی سایت ساخته شده در ساب فولدر در نام پنجره مرورگر نمایش داده میشود.
نام کاربری: در این فیلد نام کاربری مدیر وردپرس را وارد کنید. در نگهداری این نام کاربری دقت کافی داشته باشید چرا که برای ورود به مدیریت وردپرس به این نام کاربری نیاز دارید، اما زیاد نگران نباشید در صورت فراموش کردن نام کاربری در وردپرس میتوانید از طریق ایمیل وارد شوید.
رمز انتخابی: در این فیلد رمز مورد نظر برای ورود به مدیریت وردپرس را وارد کنید. سعی کنید از یک کلمه عبور قوی که شامل اعداد، نمادها و حروف بزرگ و کوچک است استفاده کنید تا امنیت وردپرس را افزایش دهید.
ایمیل: در این فیلد ایمیل خود را وارد کنید. از این ایمیل برای اطلاعرسانی وردپرس و موارد دیگر مثل بازیابی رمز عبور وردپرس استفاده خواهد شد.
با فعال یا غیرفعال کردن تیک گزینه نمایش به موتورهای جستجو میتوانید وضعیت ایندکس سایت در موتورهای جستجو را کنترل کنید. اگر تمایلی به ایندکس سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو ندارید کافی است تیک این گزینه را فعال کنید تا از دسترسی توسط موتورهای جستجو به سایت جلوگیری کنید. در این صورت اگر آدرس سایت خود را در گوگل وارد کید هیچ نتیجهای نمایش داده نخواهد شد.
در نهایت بعد از اینکه کلیه فیلدها را به درستی پر کردید روی دکمه راهاندازی وردپرس کلیک کنید تا نصب وردپرس در ساب فولدر تکمیل گردد. در این مرحله بعد از اینکه وردپرس با موفقیت نصب شد مشابه تصویر زیر پیغام موفقیت آمیز بودن آن نمایش داده خواهد شد و میتوانید نام کاربری خود را مشاهده کنید.
حال همانطور که در تصویر بالا میبینید نصب وردپرس در ساب فولدر با موفقیت انجام شده و بعد از اتمام مراحل نصب وردپرس روی ساب دایرکتوری با کلیک روی دکمه ورود به صفحه ورود وردپرس در پوشه ساخته شده در دامنه هدایت شده و با استفاده از نام کاربری و رمز انتخابی میتوانید وارد پیشخوان وردپرس شوید.
در این آموزش به نحوه نصب وردپرس در ساب فولدر پرداختیم و کلیه مراحلی که شامل دانلود وردپرس از مخزن رسمی، آپلود وردپرس در هاست، ساخت پایگاه داده وردپرس در هاست سی پنل و در نهایت وارد کردن اطلاعات دیتابیس برای نصب وردپرس در پوشه میباشد را به صورت تصویری فرا گرفتیم. امیدوارم که با استفاده از این آموزش توانسته باشید وردپرس را در ساب فولدر با موفقیت نصب کنید. در صورتی که هنگام نصب وردپرس در پوشهای از هاست با مشکلی مواجه شدید یا اینکه سوالی برای شما پیش آمد در بخش دیدگاهها اعلام کنید تا در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی آن باشم.
سلام خسته نباشید
من یک مشکل خیلی بزرگ دارم که هرکاری میکنم رفع نمیشه . در وردپرس نمیتوان پارک کرد من رفتم پلاگین domain mirror هم نصب کردم اما باز نشد . حالا من میخوام سایتم هم رو .ir هم روی .com باشه چون روی ir سئو انجام دادم و روی .com میخوام ادوردز بدم. شما راهی میدونین من رو کمک کنین ؟ اگر روی هاست یک addon domain اضافه کنم و .com همو بیارم بالا اشکال داره ؟ ممکنه بلاک شده ؟ اگر هاست ها متفاوت باشد چی ؟ ممنون از شما
سلام، این کار اشتباه هست و باعث میشه دو محتوای یکسان با دو دامنه متفاوت در گوگل ایندکس بشه، اگر میخواین این کار رو انجام بدین بهتره یه صفحه html به صورت فرود بسازید و کاربر رو از دامنه com به ir هدایت کنید.
بالا آوردن دامنه com با ادان دامنه هم روی یک هاست هیچ مشکلی نداره میتونید انجام بدین.
سلام من تمام مراحل را انجام دادم و وردپرس هم روی دایرکتوری نصب شد اما الان وقتی وارد سایت با دامنه اصلی بدون دایرکتوری می شم همون سایت جدید روی دایرکتوری نشون داده می شه علت چیه ؟
سلام، یکی از مراحل رو اشتباه رفتید. چنین اتفاقی نباید بیفته، بررسی کنید و دقیقا طبق توضیحات و تصاویر پیش برید.
سلام
شما از قالب جنه استفاده می کنید استفاده از افزونه wp ulike خوب جواب داده یعنی همه مطالب ستاره دار هستند ، چون من از kkstar استفاده می کنم بعضی از مطالب را ستاره دار نشان نمی دهد
سلام ممنونم از آموزش خوبتون یک سوال زمانی که وردپرس روی ساب فولدر نصب شد آدرس ورود سایت نصب شده در ساب فولدر به بصورت زیر می شود ؟
http://Www.example.com/blog/wp-admin
سلام محسن جان،
بله همینطوره. شما وردپرس رو تو هر مسیر و پوشهای که نصب کنید، با اضافه کردن /wp-admin/ میتونید به مدیریتش دسترسی داشته باشید.
درود و سپاس.
دیگر تنطیمات رایج نصب وردپرس دیگر نیازنیست؟مانند تغییراتی روی پوشه php انجام میشد قبلا.یا تغییراتی در فایل htaccess
سلام، خیر نیازی نیست. کافیه طبق مراحل که توضیح داده شده پیش برید.
سلام
من یه ساب دامین برای فروشگاه ساختم و تو دایرکتوری public_html یه فولدر به نام همون ساب دامینم ایجاد شد که توش وردپرس رو نصب کردم. الان ساب دامین رو که میزنم، همه چیز درسته و خوب. اما سایت اصلیم دیگه بالا نمیاد !!
سایت اصلی: phypo.com
ساب دامین: shop.phypo.com
عالی بود مرسی
مرسی از زحماتتون عالی بود
سلام
خدا خیرت بده
سلام
من میخوام ساب دایرکتوریم روی یک هسات دیگه باشه که به هاست اصلیم فشار کمتری وارد بشه
چطوری میتونم هاست رو یک هاست جداگانه ساب داریکتور بسازم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام و وقت بخیر،
بله این کار امکان پذیر هست، اما کار درستی نیست. بهتره در چنین حالتی از ساب دامنه استفاده کنید. تو لینک زیر توضیح داده شده که نیازه به تنظیمات سرور دسترسی داشته باشید.
https://wordpress.stackexchange.com/questions/155562/can-you-have-a-blog-in-a-subdirectory-hosted-on-a-different-server
سلام ببخشید سئو ساب فولدر به چه شکله ؟؟
باید روی ساب فولدر هم بوئاست نصب کنیم و سایت مپ براش درست کنیم؟؟
سلام،
وقتی سایتی رو چه در ساب فولدر و چه در ساب دامنه ایجاد میکنید تماما یک سایت تقریبا جدا در نظر گرفته میشه. بنابراین هر چیزی که روی وردپرس که در دامنه اصلی هست انجام میدید، باید توی این وردپرس هم انجام داد.
سلام
ایا زمانی که ساب فولدر را ایجاد کردیم باید در وبمستر تولز و آنالتیک جدا گانه ان را ثبت کنیم؟
سلام، بله
سلام وقت بخیر من ساب دایرکتوری رو اکی کردم منتهی چرا ssl روی ساب دایرکتوری فعال نیست ؟
سلام رامین جان،
ممکنه به این خاطر باشه که موقع نصب وردپرس آدرس رو همراه با پروتکل https وارد نکردید. میتونید به کمک مقاله آموزش نصب SSL در وردپرس فعال کنید.
سلام وقت بخیر عباس جان
بنده مجله سایتم رو که در یک هاست دیگه به آدرس example.myrooturl.com بود به هاست فعلی بصورت myrooturl.com/example منتقل کردم مشکلی که پیش اومده اینکه مجله بدون مشکل لود میشه اما مطالب خیر ! وقتی روی مطالب مجله کلیک میکنم ریدایرکت میشه به صفحه ۴۰۴ از سایت اصلی یعنی myrooturl.com البته پیشخوان وردپرس مجله بدون مشکل در myrooturl.com/example/wp-admin قابل دسترس هست و بدون مشکل به تمامی قسمت های اون دسترسی دارم به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟
سلام،
فایل htaccess. رو تغییر نام بدین. بعد برید تو پیشخوان وردپرس> پیوندهای یکتا بدون اینکه پیوند یکتا رو تغییر بدین روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید مشکل حل میشه.
سلام یه سوال داشتم.
من ساب دایرکتوریمو خیلی وقت پیش نصب و فعال کردم و هیچ مشکلی هم ندارم.
فقط یک سوال دارم …
این که چگونه می توان ساب فولدر را بعنوان برگه نوشته ها در سایت اصلی شناسوند ؟!!
یعنی در سایت اصلی » داشبورد » تنظیمات » نمایش » برگه نوشته ها …
….
و این که وقتی از Url ساب فولدر مثلا : https://test.com/blog وارد میشیم هیچ بازدیدی روی دامنه اصلی اضافه نمی شود.
من از افزونه های بازدیدشمار استفاده می کنم.
ممنون.
سلام،
این مورد امکان پذیر نیست. ساب فولدر یک وردپرس جدا از دامنه اصلی هست.
برای این کار باید دیتابیس دو سایت رو به هم متصل کنید که کار پیچیدهای هست و حتی انجام دادنش هم درست نیست.
بهتره توی منو سایت یا هر جایی که فکر میکنید مناسب هست به ساب فولدری که با نام blog ساختید لینک بدین.
کسی نبود جواب بده ؟!!!!
با سلام
و تشکر از مقالات مفید شما
من قصد راه اندازی سایت چند زبانه ( انگلیسی ، فارسی، عربی ) بروی یک دامنه (واحد) را بطریق پوشه بندی sub_folder در هاست دایرکت ادمین را دارم .
لطفا بفرمایید ایا روش صحیح ، ایجاد ۳ پوشه ( زیر پوشه sub_folder ) جداگانه هر کدام با ورد پرس و دیتا بیس جداگانه در مسیر public_html است ؟
لطفا بفرمایید پس از انجام پوشه بندی ( sub_folders ) , ونصب ورد پرس و ایجاد دیتا بیس جداگانه ، چگونه به این سایت های مستقل دسترسی پیدا کنم ؟ چگونه در قالب سایت در بخش language switcher امکان رفت و برگشت navigate بین این سایت ها را مهیا کنم ؟ با تشکر از شما
سلام،
بهتره از افزونههایی مثل wpml استفاده کنید و چندتا وردپرس نصب نکنید.
با سلام
لطفا بفرمایید در یک سایت چند زبانه که دارای چند سایت مستقل همسان باشند ( هر زبان یک سایت ) , هرسایت بر روی یک پوشه sub_folder جداگانه و با ورد پرس و دیتا بیس جداگانه نصب شده باشد ) چگونه می توان با تغییر زبان در language switcher در صفحه اصلی سایت از یک سایت به سایت دیگر نقل مکان navigate کرد تا سایت دیگر با زبان دیگر نمایان شود ؟
سلام. خیلی خیلی ممنون از این پست عالی. قدم به قدم پیش رفتم و کار به خوبی انجام شد واقعا عالی بود.
مسعود.
سلام، ممنونم مسعود جان؛ خوشحالم که کاربردی بوده :)
سلام و عرض ادب . وقتتون بخیر .
من یک ساب دامین test درست کردم و میخوام برای اموزش ها از این بخش سایت استفاده کنم
یعنی test.sample.com
رفتم وردپرس رو دانلود کردم . نصب کردم روش . ولی وقتی به ادرس sample.com/test هم میرم سایت بالا میاد !
من نمیخوام اینطوری باشه و کاملا جدا از سایت اصلی باشه .
” یعنی با ادرس sample.com/test نیاد بالا فقط به صورت test.sample.com نمایش داده بشه . ”
من راهی رو اشتباه رفتم ؟ چه اقدامی باید انجام بدم ؟ ممنون میشم کم
سلام و وقت بخیر،
بله به صورت پیشفرض همین مسئله برقرار هست. کافیه ریدایرکت ۳۰۱ روی سابفولدر رو فعال کنید. البته مشکلی برای این موضوع وجود نداره و گوگل هم ساب دامین رو میشناسه.
عالی بود مرسی .
خواهش میکنم :)
با سلام
ببخشید ساب فولدر رو هم باید تو گوگل وبمستر ثبت کرد یا خیر؟
سلام،
بله لازمه که ثبت کنید.
سلام وقتون بخیر
جناب صادقی آموزشتون عالی بود.
تمامی مراحل رو پیش رفتم اما من نمیخوام خود وردپرس رو نصب کنم بلکه یه قالب نصبی دارم میخوام نصبش کنم Digitoseeh.ir/digitmag قالب نصب نمیشه. لطفا راهنمایی کنین که چیکار کنم
ممنونم
سلام،
تمامی مراحل درست مثل نصب بسته آسان هست. فقط تفاوت در اینه که باید لینکدهی که برای نصب انجام میدین رو یه بخش از آدرس که نام پوشه هست بهش اضافه کنید. اگر موردی پیش بیاد حتما آموزشی براش تهیه میکنم.
سلام جناب صادقی
تمامی مراحل رو بازم رفتم در ساب فولدر نمیتونم اطلاعات رو بیارم بالا در کل نمیتونم قالب نصبی رو نصب کنم.
درود وقت ما بخیر
بنده یک قالب جداگونه برای بلاگم در پوشه blog نصب کردم ولی وقتی میخوام مطلبی پست کنم ارور انتشار ناموفق بود دریافت میکنم و همچنین مطالبی که به عنوان دمو روی قالب بوده وقتی روش کلیک میشه با ارور صفحه یافت نشد مواجه میشه، ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی بفرمایید
سلام،
به منوی تنظیمات> پیوندهای یکتا مراجعه کنید و یک بار روی دکمه ذخیره تنظیمات کلیک کنید. اگر برطرف نشد فایل htaccess. رو تغییر نام بدین و مجدداً یک بار روی دکمه ذخیره تنظیمات پوندهای یکتا کلیک کنید تا مشکل برطرف بشه.
سپاس از شما. مورد حل شد
سلام ببخشید من یک سوال داشتم
من الان یک سایت دارم و به دلیل برخی مشکلات میخوام فعالیت اون سایت را در این ودروپرس متوقف کنم و یک وردپرس جدید نصب کنم و از نو شروع کنم
و سایت قبلی به عنوان یک سایت جهت آرشیو مطالب قدیم نگه دارم
الان سوال من اینه که اگر من سایت جدیدم را در یک دایرکتوری درست کنم و بعداز انجام همه کارهای راه اندازی سایت (نصب پوسته، ارسال مطالب ویرایش قالب و ..) بخوام سایت جدید را از دایکرتوری که توش هست جابه جا کنم (انتقال به بدم مسیر ریشه سایت ) و اون سایت قبلی را در اون دایرکتوری بزرام
بعد از جابه جایی مشکلی برای دو سایت به وجود نمیاد؟
منظور من اینه که اگر دامنه من (www.mysite.com) باشه و من یک مسیر (www.mysite.com/old) درست کنم و سایت جدید راه اندازی و اجرا کنم و بعد بخوام وردپرس ها را جابه جا کنم مشکلی از نظر لینک ها و دیتابس و … به وجود نمیاد؟
سلام، نه مشکلی به وجود نمیاد. فقط دقت کنید که بک آپ تهیه کنید اگر اشتباهی صورت گرفت بتونید سریع برگردونید.
سلام. من برای نصب ورد پرس روی ساب فولدر تا مرحله ی وارد کردن نام دیتابیس و نام کاربری و رمز پیش میرم. بعد از اینکه می زنم برای نصب، خطای ۴۰۳ میده! چه کار باید بکنم؟
سلام،
از مقاله آموزش رفع خطای ۴۰۳ در وردپرس استفاده کنید.
سلام مرسی از مقاله خوبتون، یه سوال بنظر شما بهتره از وردپرس شبکه استفاده کنیم یا نصب جداگانه وردپرس توی یک پوشه و ایجاد دیتابیس جدید برای این منظور که مثلا اگر یک سایت example.com باشه و بخواد توی (example.com/blog با یک قالب دیگه و افزونه های دیگه فعال باشه) بنظر شما کدام روش بهتره؟ وردپرس شبکه امکان استفاده از دو قالب جداگانه و افزونه های متفاوت رو میده؟ دلیل این کار اینه که مثلا ما میخوایم کاربر فقط توی بلاگ خودش بتونه لاگین و ثبت نام بکنه و اون قالب قابلیت های خودش رو داشته باشه ولی سایت اصلی example.com فقط صفحه استاتیک هست و ساخت دیتابیس و نصب وردپرس جدید باعث کندی سایت نمیشه؟
و دلیل دیگه اینکار اینه که اگر پلن انتخابی ما که الان توی هاستینگ میزبانی میشه محدودیت ۱ دیتابیس داشته باشه میتونه وردپرس شبکه این محدودیت رو حل کنه؟
بله، از این نظر هم ایرادی نداره و میتونید از وردپرس شبکه استفاده کنید که یک دیتابیس نیاز داره.
سلام،
میتونید از هر دو حالت استفاده کنید. اگر تعداد وردپرسی که استفاده میکنید زیاد هست بهتره شبکه باشه اما اگه صرفاً یکی و برای blog هست بهتره جدا نصب کنید. چون از طرفی دیگه وردپرس شبکه هم دیتابیس و ساختار خاص خودش رو داره که مناسب برای ساخت وبلاگ با تعداد بالاست.
سلام خدمت شما
ممنون از سایت خوبتون
می خواستم بدونم برای ساب فولدر هم باید نقشه xml جدا طراحی کنیم و به وبمستر تولز معرفی کنیم یا نه نیازی به این کار نیست و همون نقشه اولیه که برای سایت داخل دایرکتوری اصلی معرفی کردیم کافیه
سلام،
باید برای ساب فولدر هم به صورت جداگانه ایجاد و به موتورهای جستجو معرفی کنید.
با سلام من مي خوام سايت اصليمو به سابفولدر انتقال بدم مي خواستم بدونم با انجام اين كار چه بلايي سر سئو سايت مياد؟ بك لينك هايي كه گرفتم چي ميشه؟ و اينا…
سلام.
ممنونم واقعا بابت اموزش های بسیار کاربردیتون.
یه سوال دارم
روی دامین اصلیم جوملا نصب هست. قصد دارم روی یک ساب فولدر، قالب فروشگاهی وردپرسی بریزم.
خواستم بدونم آیا اشکالی یا تداخلی بین جوملا و وردپرس پیش میاد ؟
ممنونم از توجهتون
سلام، خواهش میکنم.
نه هیچ مشکلی بهوجود نمیاد.
سلام
۱)برعکسش هم قابل انجام هست؟یعنی سایت اصلی وردپرسه بیاییم رو ساب فولدر جوملا نصب کنیم؟
۲)و اینکه اگر بخواهیم کاربر یکبار در سایت ثبت نام کنه مجبوریم از وردپرس شبکه استفاده کنیم؟؟و راهی برای ارتباط دیتا بیس ها در ساب فولدر وجود نداره ؟و یا صلاح نیست؟ و نباید اینکارو انجام داد؟
۳)و به نظر شما برای یک سایت پزشکی با چند بخش : جستجوی دارو / رزرو انلاین نوبت/ مجله پزشکی /انجمن و….بهترین راه چی هست؟ از وردپرس شبکه استفاده شود؟ یا ساب فولدر و ساب دامین و یا نه بر روی خود قالب کار بشه ؟
۴)پیشنهاد؛) به نظر شما بهترین راه این نیست که یه سری بخش ها که به ثبت نام و یک دیتا بیس نیاز داره رو مثل فروشگاه و رزرو انلاین رو با وردپرس شبکه و دو قالب جدا انجام بدیم و برای بخش های مانند وبلاگ و جستجوی دارو از ساب دامین یا ساب فولدر استفاده کنیم .
۵)و سوال اخرم در رابطه با وردپرس شبکه /طبق پیشنهاد:
اینکه ما قطعا به وردپرس شبکه نیاز خواهیم داشت حالا در همان ابتدا وردپرس شبکه رو راه اندازی کنیم و یا نه سایت رو بیاریم بالا و بعد از شروع فعالیت زمانی که نیاز بود اینکارو انجام بدیم و ب عبارتی هر وقت بخواهیم میتونیم وردپرس شبکه رو راه اندازی کنیم؟
که برای سایت مشکلی بوجود نیاد؟
ببخشید طولانی شد ولی به عنوان کارشناس به جوابتون نیاز دارم تا مسیری درست را انتخاب کنم
هر روز ایمیلم رو چک میکنم تا پاسختون دریافت کنم؛)
و تشکر از شما به خاطر سایت زیباتون و محتوای عالی /من خودم همیشه مطالب رو دنبال میکنم
سلام،
۱. بله.
۲. قابل انجام هست. باید کدنویسی اختصاصی انجام بدین یا از افزونههای پولی استفاده کنید. یک مورد بود اما اسمش یادم نیست. میتونید از شبکه هم استفاده کنید.
۳. اگه وردپرس جدا باشن اما اطلاعات کاربران بین همه سینک بشه خب بهتر هست. هم پردازشها تو هر کدوم بهتر انجام میگیره و هم سرعت بهینهتر میشه.
۴. اختیاری هست، این کارم میتونید انجام بدین. بستگی به خودتون داره.
۵. هروقت نیاز داشته باشید قابل انجام هست.
ممنونم لطف دارید.
سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم
بنده در حال توسعه دو اپلیکیشن ریاضی و انگلیسی هستم . حالا میخوام برای این دو اپلیکیشن وبسایت داشته باشم .
از نظر سئو کدوم یکی از کارهای زیر بهتره انجام بدم
۱_داشتن ساب دامین برای هر اپلیکیشن
۲_ ایجاد ساب فولدر
۳_هیچکدوم از موارد بالا رو انجام ندم و با دسته بندی سایت موضوعات رو جدا کنم.
تشکر
سلام،
پیشنهادم اینه که روی دامنه اصلی به صورتی که صفحه اصلی تک صفحهای طراحی شده باشه هر دو برنامه رو مختصراً معرفی کنید. بعد برای هر یک از برنامهها صفحه اختصاصی با برگه داشته باشید.
برای سئو و جذب مخاطب بیشتر هم روی محتوای وبلاگی کار کنید و به معرفی مزایای استفاده از برنامه برای یادگیری و از این قبیل موارد بپردازید. نیازی به چندین وردپرس برای این کار نیست.
سلام آقای صادقی ، ازمطالب خوب وبسایت شما متشکرم. من یک دامنه خریدم و روی یک هاست بارگذاری کردم. سه پوشه جداگانه داخل سی پانل وپوشه public_html دارم که داخل هرسه پوشه ،وردپرس بارگذاری شده ، برای هرکدام جداگانه یک دیتابیس ساخته شده و در مجموع هرپوشه بعنوان یک وبسایت مجزا طراحی شده است. حال میخواهم یکی از اینپوشه ها بعنوان وبسایت اصلی و دوتا فولدردیگر بعنوان ساب فولدر آن باشند، همین کار رو داخل لوکال بخوبی انجام دادم ولی داخل سی پانل نتوانستم. خود وبسایت اصلی که یه تا پوشه وفایلهای پا اچ پی آن درداخل پوشه public_html هست بالا می آید ومشکلی نیست. ولی فولدرها با آدرس لینک ونام فولدر را باز نمیکند.یکی از پوشه ها را بدون کامپوننت بارگذاری کرده ودیگری را باخطای ۴۰۴ میدهد. خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.
نشانی فولدرها:
https://www.ssaallmmeehh.ir/aseman
https://www.ssaallmmeehh.ir/mahd
متشکرم وموفق باشید
سلام و وقت بخیر؛
در صورتی که دسترسی به پیشخوان وردپرس در ساب فولدرها دارید به مسیر ”تنظیمات> پیوندهای یکتا“ مراجعه کنید و یک بار روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید. اگر برطرف نشد از پیوند یکتا پیشفرض یا نام نوشته استفاده کنید و مجدداً به حالت قبلی برگردونید. مشکل به این روش حل میشه.
ازلطفتون سپاسگزارم
سلام
اگر از بخش نوشته ها برای وبلاگ سایت فروشگاهی استفاده کنیم اشکالی داره یا حتما باید وبلاگ روی ساب فولدر نصب باشه؟
سلام، بستگی به وسعت و بزرگی سایت شما داره. اگر دیتا زیادی دارید برای فروشگاه بهتره جدا باشه.